CHP Karaman il Başkanın dan Bahçeli'ye sert tepki

CHP Karaman İl Başkanı Ahmet Recai Evcen, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin APO çıkışına sert tepki gösterdi.

Yayın: 22 Ekim 2024 - Salı - Güncelleme: 22.10.2024 18:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

MHP Genel Başkanı Develt Bahçeli'nin, Terör örgütü Lideri Abdullah Öcalan'ın serbes bırakılmasını istemesine CHP Karaman İl Başkanı Ahmet Recai Evcen, Buna kimsenin gücünün yetmeyeceğini belirterek tepki gösterdi.

Kişisel Facebook sayfasından tepkisini dile getiren İl Başkanı Recai Evcen; " Abdullah Öcalanı dışarı çıkarmaya ve hatta meclise sokup kürsüden konuşturma yapmaya kimsenin gücü yetmez.." dedi.

Ahmet Recai Evcen yaptığı paylaşımın tamamında şunları söyledi; " 

Ezcümle, Öcalan için yasal düzenlemeyi ardına kadar açacağız diyorlar..
Abdullah Öcalan TCK ve terörle mücadele kanunu kapsamında yargılanmış ve cezasını çekmekte olan, onbinlerce askerimizin şehit olmasına neden olan, köyleri basan bir terör örgütünün başıdır.
HDP ile birlikte oldunuz diye yaygara çıkaranlar, seçim önü parti mesaj sistemlerinde teröristlere karşı erdoğan oy verin diyenler, bir köy muhtarı nezaket gereği davet edilip hdp odasında çay içti diye terörist ilan edenler şimdi ne diyecek, bakıp göreceğiz. Bebek katili öcalan reisleri dedi diye makbul mü olacak.. Bakıp göreceğiz..
Abdullah Öcalan, Ecevit tarafından yakalatılmış, Yüce Türk Mahkemeleri tarafından cezalandırılmış bir mahkumdur. Cezası ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıdır. Cezasının niteliği gereği hayatının sonuna kadar cezaevinde kalacaktır. Abdullah Öcalanı dışarı çıkarmaya ve hatta meclise sokup kürsüden konuşturma yapmaya kimsenin gücü yetmez..
 
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.