AK Parti Merkez İlçe Kongresi yapıldı.

AK Parti Karaman Merkez İlçe Teşkilatı mevcut başkan olan Süleyman Kazanç’la yola devam kararı aldı.

Resmi İlan Yayın: 19 Ekim 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 19.10.2024 15:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
AK Parti Karaman Merkez ilçe teşkilatı 8. Olağan Kongresi’ni bugün PriReis Kültür Merkezinde gerçekleşti. Kongreye tek liste giren Merkez ilçe teşkilatı Süleyman Kazanç’la yola devam etme kararı aldı.
 
Prireis Kültür merkezinde gerçekleşen kongreye; AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti Karaman İl koordinatörü Cesim Ercik, AK Parti İl Başkanı Av.Murat Öztürk, Milletvekili Av. Selman Oğuzhan Eser, İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Çoştu, İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Yavuz, İl Genel Meclis Başkanı Tamer Yıldızbaş, geçmiş dönem İl Başkanları, geçmiş dönem Milletvekilleri, geçmiş dönem Belediye Başkanları ve teşkilatın tüm kademeleri katıldılar.
 
İl teşkilatı kongrenin ardından yaptığı kısa açıklama da; "Karaman’ımızı daha güçlü yarınlara taşımak için birlik ve beraberlik içinde kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz. Bu anlamlı günde bizlerle olan tüm dava arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.” Denildi.
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.