Gazetecilerden Vali M. Fatih Çiçekli’ye ziyaret.

Karaman’da faaliyet gösteren Medya kuruluşları Karaman’ın yeni Valisi Mehmet Fatih Çiçekli’ye hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

Yayın: 18 Ekim 2024 - Cuma - Güncelleme: 18.10.2024 13:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Haber70.com Genel Yayın Yönetmeni Aziz Gür, Kanal70.com Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Ölger, E-Karaman.com Genel Yayın Yönetmeni Hasan Erkin, Karaman’ın yeni Valis Mehmet Fatih Çiçekli’yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.
 
Anadolu’nun tarih ve medeniyet şehri olan Karaman’ı çok sevdiğini belirten Vali M. Fatih Çiçekli; “Organize Sanayisinden Tarımına kadar, Tarihi geçmişinden Coğrafi konumuna kadar Türkiye’nin en şanslı illerinden biri olan Karaman gerçekten beni çok etkiledi. Burada görev almak ve buranın kadirşinas halkıyla beraber olmak bizlere önemli bir görev altında olduğumuzu hatırlatıyor. Ben Karaman’ın planlı ve uzun zaman dilimi içerisinde özellikle nüfus olarak büyümesi Karaman’ın hayrına olacağını düşünüyorum. Türkiye’nin bazı küçük şehirleri Karaman’daki gibi Sanayiye sahip değil, bu Karaman için güzel bir imkân” dedi.
 
Karaman’ın en ufak bir sorunu benim sorunumdur diyen Vali Çiçekli; “Karaman’da yaşayan her bir vatandaşın sorunu benim sorunumdur. Cenazemizde beraber üzülüp, düğünümüzde beraber güleceğiz.
Valilik makamı Anadolu tabiriyle Baba makamıdır. Vatandaşının her bir ferdini evladı gibi görmek zorunda olduğumuz bir makamdır. Biz ileride yaşanacak herhangi bir sorun olduğunda bunun içerisinde doğal afetlerde dahil bu nokta da seyirci olamayız, Devlet olarak sorunlar yaşanmadan tedbirimizi almak zorundayız. Örneğin bir fabrikada yangın çıktığında o fabrikanın sorunudur diyemeyiz çünkü ora da binlerce kişi çalışıyor, o fabrikanın yanması binlerce işçimizin işinden olması demektir. İnşallah ilerleyen günlerde sanayicilerimle birlikte olacağız, çiftçilerimizle, esnafımızla birlikte olacağız. Valilik makamı olarak ne yapabiliriz istişareyle çalışacağız.” Dedi.
 
Vali beyin düşüncelerini ve temennilerini takdir eden gazeteciler Vali Çiçekli’ye çalışmalarında başarılar dileyerek hayırlı olsun temennisinde bulundular.
 
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.