Başkan Çavaş, Mardin’de Tarım Bakanı ile Görüştü: Karaman Tarımı İçin Destek Talep Etti
Ekrem Çavaş Tarım Bakanından Karaman için destek istedi.
Yayın: 28 Nisan 2025 - Pazartesi - Güncelleme: 28.04.2025 12:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.

Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş, Mardin’de düzenlenen UHK 2025 Hasat Öncesi Hububat Kongresi'ne katıldı. Kongrede, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile görüşen Çavaş, Karaman’da yaşanan zirai don felaketi hakkında bilgi vererek, çiftçilerin zararlarının giderilmesi konusunda destek talebinde bulundu.
Mardin’de gerçekleşen kongreye Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, AK Parti Mardin Milletvekilleri Faruk Kılıç ve Muhammed Adak, Karaman’ın eski Valisi ve Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş, Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Özkor, Genel Sekreter H. Fatih Fındık, Ulusal Hububat Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Taşpınar ile birçok sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri katıldı.
Başkan Çavaş, kongrede küresel hububat piyasaları, Türkiye’de buğday ve mısır üretimi, sektörün mevcut durumu ve hububatın yenilikçi depolama yöntemleri üzerine yapılan sunumların oldukça verimli geçtiğini ifade etti.
Çavaş açıklamasında, “Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 2025 yılı hasat sezonunun tüm çiftçilerimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Yorumlar (0)
İlginizi Çekebilir