Vekilin Ek Bina haberi “Sağlam” haber değil.

Karaman Milletvekili Osman Sağlam’ın Hastane için yapılacak olan Ek binanın projesini kendisi başlatmış gibi algı oluşturması her kesimden tepkiyle karşılandı.

Yayın: 01 Ekim 2024 - Salı - Güncelleme: 01.10.2024 17:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AK Parti Karaman Milletvekili Osman Sağlam geçtiğimiz gün, haber servisi yaptırarak; Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Ek binasının tasarruf tedbirlerine takıldığı için projenin iptal edildiğini ve iptalin geri alınması için dönemin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile görüştüğünü ve projenin kaldığı yerden devam edeceğini açıklaması hazır bir projeyi sahiplenmek ve kamuoyunu yanıltma olarak algılandı. 
 
Çünkü, Ek binanın sadece projesi değil, İhalesi bile yapılmış ve 27 Mayıs 2024 tarihinde yüklenici firma ile resmi sözleşmesi imzalanmıştı. İhale işlemleri yapılmış bir çalışmanın tasarruf tedbirine takılmayacağı herkes tarafından bilinirken, Osman Sağlam’ın kurtarıcı rolünü oynaması tepkiyle karşılandı.
 
Arşivlerimize baktığımız da Karaman eski Milletvekili Recep Şeker 18 Mayıs 2023’te Projenin bitme aşamasında olduğunu ve ihaleye gireceğini duyurmuştu. Aradan yaklaşık 1 yıl geçtikten sonra Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser’de 1 Haziran’da basın açıklaması yaparak Projenin bittiğini ihalenin yapıldığını önümüzdeki aylarda ilk kazmanın vurulacağını duyurmuştu. 
 
Ayrıca yapılan haberlerde Projenin “Osman Sağlam imzası taşıyor” iması ise tamamen asılsız haber olarak kayıtlara geçti. 
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.