Soyfidan ve Teşkilat mensupları Muhsin Reisin kabrini ziyaret etti.
BBP Karaman İl Başkanı Mesut Soyfidan ve Teşkilat üyeleri Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nu kabrini ziyart etti.

25 Mart 2009 yılında Helokopter kazası sonucu hayatını kaybeden önemli Devlet adamı Büyük Birlik Partisinin Genel Başkanı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölüm yıl dönümünde sevenleri kabrini ziyaret etmeye devam ediyor.
BBP Karaman İl Başkanı Mesut Soyfidan ve Teşkilat mensupları da yoğun bir katılım sağlayarak Merhum Liderlerini kabrinde ziyaret ederek fatihalar okudular.
Ziyaret hakkında haber sitemize açıklama yapan İl Başkanı Mesut Soyfidan; " Cenab-ı Allah şehid Liderimizin mekanını cennet eylesin, her fani gibi Muhsin Reis'de yaşadı ve emanetini teslim etti ama şunu iyi biliyoruz ki arkada büyük bir teşkilat ve büyük bir dava bıraktı. Onun izinden gidenler bizler emanetini her daim sahip çıkacağız. emanet büyük olduğu için büyük bir teşkilat çalışması gerekiyor bunun için Muhsin Reis'i sevenleri BBP si çatısına bekliyoruz. Liderimizin emanetini hak ettiği yere getirmek için bir olup güçlü olmalıyız." dedi.











