Karaman’da üniversite güvenlik koordinasyonu toplantısı gerçekleştirildi

Karaman'da Akademik Yılı 2. Dönem Üniversite Güvenlik Koordinasyonu Toplantısı Vali Hayrettin Çiçek’in başkanlığında gerçekleştirildi.

GÜNDEM Yayın: 11 Şubat 2026 - Çarşamba - Güncelleme: 11.02.2026 14:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yunus Emre Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından üniversite çevresinde alınan mevcut güvenlik tedbirlerine ilişkin sunum yapıldı. Ardından Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ile Ermenek ve Kazımkarabekir ilçelerinde bulunan meslek yüksekokullarında eğitim ortamının huzur ve güven içerisinde devam etmesine yönelik yürütülen çalışmalar ile alınması gereken ilave tedbirler değerlendirildi.


Vali Çiçek, toplantıda yaptığı değerlendirmede il dışından gelerek şehrimizde öğrenim gören üniversite öğrencilerinin ailelerinin birer emaneti olduğunu ifade ederek, öğrencilerimizin huzur ve güvenliğinin sağlanmasının en öncelikli sorumlulukları olduğunu vurguladı. Bu kapsamda ilgili tüm kurumların tam bir koordinasyon ve iş birliği içerisinde çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini belirtti.


Toplantıya, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, Vali Yardımcısı Mehmet Yasin Erkan, Kâzımkarabekir Kaymakamı Mücahit Zıvlak, Başyayla Kaymakamı Neslihan Çakır, İl Emniyet Müdürü Mehmet Turhan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Saygılı, Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Hüsamettin Aslan, İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Karadeniz ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nevzat Aydın katıldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.