Suat başkan, Bu sevgi karşılıksız kalmayacak

KaramanFK’nin yeni Başkanı Suat Akbay, Karaman halkının takıma sahip çıktığını söyleyerek bu sevginin karşılıksız kalamayacağını söyledi.

Yayın: 30 Ağustos 2024 - Cuma - Güncelleme: 30.08.2024 14:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News
Pazar günü oynanacak olan maç öncesi basın açıklaması yapan Karaman FK Başkanı Suat Akbay, göreve geldiklerinden beri her kesimle iletişim halinde olduklarını ve hiçbir kapının kapanmadığı ve takımın herkes tarafından sahiplendiğini belirterek; “Karaman FK’ya gösterilen bu ilginin asla karşılıksız kalmayacağını ifade ederek bir kere daha elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan kimsenin şüphe etmemesini istiyorum.” Dedi.
 
Başkan Suat Akbay açıklamasının devamında şunları söyledi;
 
“ Karaman’da doğmuş, büyümüş, bu toprağın ekmeğini yemiş ve Karaman’a bir şeyler kazandırabilme amacıyla bir araya gelmiş yönetim kurulumuzla 11 Ağustos itibariyle Karaman FK için neler yapmalıyız, yapabiliriz sorularına gece gündüz cevap aramaktayız. Karaman halkı olarak futboldan beklentilerin her geçen yıl daha da arttığı bir dönemde ve kısa bir süre içerisinde çok yol aldığımızı belirtmek isterim.
 
Başta Kazım Nas ve Mehmet Yıldırım Hocalarımıza bu zorlu süreçte “Birlikte başaracağız.” düsturuyla bizimle birlikte olmalarından bir kere daha teşekkür ederim. Kendilerine, ekibimize ve oyuncularımıza güvenimiz sonsuzdur. Yönetim, teknik ekip ve oyuncularla çok kısa bir sürede bir araya gelmemize rağmen elimizden gelenin en iyisi için büyük bir hırsla Karaman FK için çalışmaya devam edeceğiz. Amacımız Karaman’a sporda en büyük sevinçleri ve sürprizleri yaşatmaktır. Ancak şunu da unutmamak gerekir ki ligdeki diğer takımlar hazırlık kamplarını bitirdiklerinde bizler henüz Karaman Futbol Kulübünü kapanmaktan kurtarıp hızla yeni kadro oluşturmaya çalıştık.
 
Kayseri kampımızdan Kazım ve Mehmet Hocalarımızın raporları umut verici ve sevindirici olmakla birlikte sabırlı olmamız gerektiğini de unutmamak lazım. Futbol bir takım oyunu, takım ruhunun oluşması bazen çok kısa bazen de daha uzun bir zaman diliminde olabilir. Hocalarımızın raporları ve umudumuz oyuncularımızın birbirlerine en kısa sürede uyum sağlamaları yönündedir ve sağlanacaktır da çünkü takımın 12. Adamı Karaman Halkı ve Karamanoğulları buna hazır.
 
Vatandaşlarımıza bu kısa sürede bizlere sağladığı maddi ve manevi destek için ayrıca teşekkür ediyorum. Çaldığımız hiçbir kapıdan geri çevrilmedik. Bütün siyasilerle, iş insanları ve küçüğü büyüğü bütün esnafla iletişim halinde olmaya çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Bu bağlamda saha yanı reklamlarımızın tamamı sahiplendi, ayrıca bu sayının arttırılması için yoğun bir taleple karşı karşıyayız.
 
Stadyumumuzdaki locaların neredeyse tamamı bu sezon için alındı. Kombine kart satışlarımız ise geçen yıla nazaran çok daha üst seviyelerde gerçekleşmekte. Karaman FK’ya gösterilen bu ilginin asla karşılıksız kalmayacağını ifade ederek bir kere daha elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan kimsenin şüphe etmemesini istiyorum.
Haydi Karaman, birlikte başaracağız.
Suat AKBAY Karaman Futbol Kulübü Başkanı
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.