SGK, Emekliler yılı dolayısıyla Aydın Beyaz Işık ile Protokol imzaladı

Özel Aydın Beyaz Işık Diş Polikliniği ile Kurumumuz arasında 2024 Emekliler Yılı münasebetiyle indirim protokolü imzalandı.

Yaşam Yayın: 05 Temmuz 2024 - Cuma - Güncelleme: 05.07.2024 18:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News
Protokolü Özel Aydın Beyaz Işık Diş Polikliniği adına Mesul Müdür  Fahrünnisa Ay imzalarken, SGK Kurumu adına ise Sosyal Güvenlik İl Müdürü Serdar Fındık imzaladı.
 
Müdürlük makamında imzalanan protokol ile emekli vatandaşlarımız Özel Aydın Beyaz Işık Diş Polikliniği’nde;
 
* Ücretsiz muayene ve panoramik röntgen
 
* Uzmanlık gerektiren Pedodonti, Ortodonti, Periodontoloji, Cerrahi bölümleri haricinde bütün diş çekimi, kanal tedavisi, dolgu, implant, kaplama çeşitleri vb tedavilerde
%10 indirimli olarak 31.12.2024 tarihine kadar faydalanacaklardır.
 
 İmza töreni sonrası konuşan İl Müdürü Fındık; “Yapılan protokolün tüm emekli vatandaşlarımıza hayırlı olması dilediğini; ayrıca emeklilerimize indirim ve fırsat imkanı sunmak isteyen işletmelerimizi de protokol yapmak üzere İl Müdürlüğümüzde ağırlamaktan memnuniyet duyacağımızı ifade etmek isterim” dedi.
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.