Merhamet Kasap Et fiyatlarında büyük indirim yaptı.

Karaman’da faaliyet gösteren Perşembe pazarı mevkisinde yer alan Merhamet Kasap sahibi Mehmet Karabacak et fiyatlarında büyük indirim yaptığını açıkladı.

Ekonomi Yayın: 26 Temmuz 2024 - Cuma - Güncelleme: 26.07.2024 17:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Kasap ve Şarküteri firması olan ve aynı zamanda müşterilerine her türlü mangal hizmeti veren Merhamet Kasap Beyaz etten Kırmızı ete kadar hemen hemen her üründe büyük indirimler gerçekleştirdi.
 
KARAMAN’DA BAŞKA YERDE BU FİYAT YOK
 
Halkımızın başka bir yerde bu fiyatları bulamayacaklarını söyleyen firma sahibi Mehmet Karabacak; “Fiyatlarda şok indirimler gerçekleştirdik. Kırımızı etten beyaz ete kadar her üründe %20’ye yakın indirimlerimiz var. Bu hafta devam edecek olan ürünlerimizi vatandaşlarımız kaçırmasın. Müşterilerimiz ister taze et alsın isterlerse burada mangal hizmeti verelim.” Dedi.
 
Firma sahi Mehmet Karabacak açıklamasında;” Perşembe Pazarı mevkisi olarak bilinen ali Şahane mahallesi Kemal Kaynaş Caddesi üzerinde, Okkacılar camisinin hemen yanındayız. Bizi aramak isteren vatandaşlarımız 0505 644 34 70 telefon numarasından da ulaşabilirler. ” Dedi.
 
İŞTE ŞOK FİYATLAR
 
Dana lop et: 450 TL
Dana kaburga: 430 TL
Kuzu kemiksiz lop et : 450 TL
Tavuk pirzola: 100 TL
Tavuk baget: 70 TL
Tavuk bonfile: 125 TL
İnek deri peynir: 205 TL
Küflü peynir: 150 TL
El sıkımı köy tereyağı: 270 TL
Eritme Çuval peynir: 150 TL
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.