Mahmut Ünüvar MHP il kongresi ile ilgili açıklaması

Resmi İlan Yayın: 16 Mayıs 2017 - Salı - Güncelleme: 16.05.2017 18:04:39
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Merkez ilçe ve ilçelerdeki kongrelerin demokrasi şöleni gibi geçtiğini belirten Ünüvar, ‘’Sarıveliler ilçemizle başlayan ilçe kongrelerimiz, Ermenek, Ayrancı ve Kazımkarabekir olarak devam etti. Karaman’daki kongre takviminin sonuncusunu 21 Mayıs Pazar günü il kongresi yaparak gerçekleştireceğiz. Yapılacak olan kongreden sonra güçlenen kadrolarımızla siyasi çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Takvim süresince gerçekleştirdiğimiz kongrelere Ülküdaşlarımız gereken özeni, ilgi ve alakayı gösterdi. Herhangi bir olumsuzluğa meydan vermeden aday olmak isteyen arkadaşlarımız demokratik bir ortamda seçime girebildiler’’ dedi.
Davaya sadakat ve samimiyetle bağlılığını yitirmemiş tüm Ülkücüleri kongreye katılmaya davet eden MHP merkez ilçe başkanı Mahmut Ünüvar açıklamasında, ‘’ Geçmişten günümüze bu hareketin her safhasında hizmeti olan mücadele arkadaşlarımız, Siyasi rüzgârların etkisi veya kırgınlık ve küslük nedeniyle ayrı düştüğümüz kardeşlerimiz bu Milli davetin doğal muhataplarıdır. Partimizin üzerinde oynanan oyunları ancak birlik ve beraberlik içerisinde yenebiliriz.
Değmesin Mabedimin Göğsüne Namahrem Eli
Bizler bu kongre vesilesi ile töremize ve aldığımız terbiyeye bağlı bir şekilde, kimin ya da kimlerin ne söylediğine bakmaksızın Liderimizin Emrinde, İl Başkanımızın Yanında Yer Alacağız. Milliyetçi Hareket Partisi’nin politikaları ve değerleri ile bağdaşmayan zihniyette olup kendi kimlikleri ile vatandaşın huzuruna çıkamayacak olanların, mabedimiz, kutlu davamız üzerinden kimlik sahibi olmalarına fırsat vermeyeceğiz, namahrem bileceğiz. Çekilmek istenilen polemiğe girmeyecek, siyasi fırıldaklığa müsamaha göstermeyeceğiz. Allah’ın izni ile yurt genelinde süren kongrelerin sonucunda daha güçlü, daha inançlı bir hareket olarak yolumuza devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Karamanlı hemşerilerimi bu hafta sonu gerçekleştireceğimiz kongremize davet eder esenlikler dilerim, Ne Mutlu Türk’üm Diyene’’ sözlerine yer verdi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.