KaramanFK'nin yeni başkanı belli oldu.

Karaman Futbol Kulübü yönetim krizi çözüldü Başkanlığa Ramazan Aygündüz geldi.

Yayın: 26 Temmuz 2024 - Cuma - Güncelleme: 26.07.2024 14:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Karaman Futbol Kulübünün Başkan yardımcılığına önce dönemde başkan yardımcısı olan Ramazan Aygündüz seçildi.

Yeni Yönetim şu şekilde gerçekleşti.

BAŞKAN.........................: Ramazan Aygündüz

BAŞKAN YARDIMCISI.. : Mustafa Şavk

G. SEKRETER...............: Mustafa Aksoy

SAYMAN........................: Halil Alkan

G. SEKRETER........ ......: Ali Uysal

SEKRETER ...................: Muhammed Aksoy

ASİL ÜYE ......................: Hikmet Ersin Yıldırım

 

Büyük Karaman FK taraftarına

KaramanFK'nin yeni yönetimi yaptığı açıklama da şunları söyledi; 

Uzun süredir kamuoyunun da yakından takip ettiği üzere Karaman FK'da bir yönetim krizi oluşturulmuştur. Kirli eller tarafından oluşturulan bu kriz üzerinden adeta prim çalışmaları yapılmış ve günün sonunda yine biz bize kalmış bulunmaktayız. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana bu şehrin daha ileriye gitmesi gerektiğine inandık, bunun için mücadele ettik. Hepinizin bildiği üzere bu süreçte yalnız bırakıldık, iftiralara maruz kaldık, hedef gösterildik, planlı bir şekilde karalama kampanyalarına maruz kaldık. Fakat biz Karaman'ın gençlerine verdiğimiz sözü hiçbir zaman unutmadık. Stadyuma gelen başta anne ve çocuklar olmak üzere takımımıza gönül vermiş binlerce taraftarımızı futboldan ayrı bırakmamak, gençlerimizi sporun güzellikleri ile buluşturmak adına bir kez daha bu ateşten gömleği giyerek göreve devam etme kararı aldığımızı duyurmak istiyoruz.
 
Yeni kurulan yönetim kurulumuz yine gönüllülük esas alınarak oluşturulmuştur. Önümüzdeki sezon için; resmi kurum ve kuruluşlardan, organize sanayiden, esnaflarımızdan ve tüm Karaman Halkımızdan maddi ve manevi desteklerini bekliyoruz. Bu süreçte hemen yapılması gereken futbolcu transferleri başta olmak üzere, kulüp giderleri dahil borçlanarak karşılamaya çalışacağız. Bu yola çıkmamızda bize en büyük güveni sine-i millet vermektedir. Beraber başaramayacağımız hiçbir şey olduğunu düşünmüyoruz.
 
Detaylı açıklamalar ilerleyen günlerde yapılacaktır.

 

 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.