KaramanFK Kayyuma gidiyor.

Yayın: 21 Mayıs 2024 - Salı - Güncelleme: 21.05.2024 13:43:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Yönetimin istifasının ardından 6 Mayıs tarihinde yapılması planlanan kongre başkan adayı olmaması nedeniyle 20 Mayıs’a ertelenmişi.
Dün gerçekleştirilmek istenen olağanüstü kongrede yine aday çıkmadı. Takımın Karaman Valiliğine teslim edilmesi bekleniliyor.
 
KARAMAN BİZİ YALNIZ BIRAKI.
 
Kongre konuşan KaramanFK Başkanı Süleyman Han,” Biz Avrupa’dan buraya gelmemizin sebebi Karaman’a olan aşkımızdı. Gece gündüz takım için çalıştık. Belli merkezlerden bizlere ağza alınmayacak hakaretler edildi. Gazetecilerle yaptığımız sohbet ortamın da geçen biz sözümü çarpıtarak Belediye Başkanı ile düşman olduğum havası estirdiler. Ve o haberden sonra 34 defa ölüm tehdidi aldım. İsterseniz Emniyet kayıtlarına bakabilirsiniz. Özellikle bizi istifaya çağıran kişiler şu an da kayboldular. Maalesef ki bizim taraftarlarımız da o kişilere karşı sessiz kaldılar bu bizi çok üzdü. Karaman bizi yalnız bıraktı. Sahiplenen olmadı. Biz İsrail’den gelmedik Karaman’ın evladıyız.
Sadece yaşanan üzücü olaylar değil maddi yönüden de yalnız kaldık, kimse maddi olarak da destek vermedi. Benim de belli bir ekonomik durumum var buraya kadar getirebildim. İnşallah bundan sonra birileri çıkar ve takımı sahiplenir.” Dedi.
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.