KaramanFK için bağış yarışı başladı.

İş adamı Ahmet Kapar’ın bugün “OSB olarak desteğe hazırız” açıklamasından sonra Mehmet Ali Han “Kendin ne kadar bağış yapacaksın, onu söyle” dedi.

Yayın: 26 Temmuz 2024 - Cuma - Güncelleme: 26.07.2024 23:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
KaramanFK’nin yeni Başkanının belirlenmesinden sonra şehrimizin tanınmış simalarından destek açıklamaları geldi. Av. Hüseyin Mutlu 100 Bin TL Bağış yaptığını duyurduktan sonra OSB yöneticilerinden iş adamı Ahmet Kapar açıklama yaparak “OSB olarak talep edildiği takdirde elimizden gelenin fazlasını yapmaya hazırız” demişti.
 
Zaman zaman yaptığı paylaşımlarla tartışmanın merkezinde olan KaramanFK’nin eski onursal Başkanı Mehmet Ali Han, kendi Facebook hesabından bir paylaşım yaparak Ahmet Kapar’a gönderme yaptı. Ahmet Kapar’ın OSB olarak değil kendi şahsi olarak ne kadar destek vereceğini soran Mehmet Ali Han; “ Sen ne kadar kendi cebinden yardım yapacaksan ilan et ben iki katını yardım edeceğim” dedi.
 
Mehmet Ali Han yaptığı paylaşımda şunları söyledi;

“ Boş yere reklam yapmak yok açıkça söyleyeceksin ne kadar yardım yapmak istediğini kendi cebinden, Sen ne kadar kendi cebinden yardım yapacaksan ilan et ben iki katını yardım edeceğim hem  de ertesi gün ödeyeceğim. Boş yere reklam yapmayalım.” 

Yorumlar (2)
Serdar uyumaz
28.07.2024 18:09
Bireysel tartışmalara bir son vermek gerek kim olursa olsun Karaman F. K yararına gücünün yettiğince 1000. TL verendende 1000000 TL verendende Allah razı olsun
Sedat gunes
27.07.2024 12:33
Herkes kendi dalgasında nerden ne kadar yerim ne kadar nemalanirim hesabinda
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.