Karaman’da bir kadın tartıştığı dini nikahlı kocasını bıçakladı

Karaman’da bir kadın, tartıştığı dini nikahlı kocasını karnından bıçaklayarak yaraladı.

ASAYİŞ Yayın: 26 Mayıs 2026 - Salı - Güncelleme: 26.05.2026 18:03:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Olay, akşam saat 21.00 sıralarında Osmangazi Mahallesi 1060. Sokak üzerinde bulunan 8 katlı bir sitede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sitenin 6. katındaki dairede yaşayan H.K. (37) isimli kadın dini nikahlı kocası H.M. (34) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine H.K., eline geçirdiği bıçakla kocası H.M.’yi bıçakladı. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Vücudunun çeşitli yerlerine aldığı bıçak darbeleriyle yaralanan H.M., ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın ardından kocasını bıçaklayan H.K. polis ekiplerince gözaltına alındı. Olay yeri inceleme ekibi de adreste inceleme yaptı.


Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.