Karaman Kent Konseyinin düzenlediği turnuvada Tcdd-Ptt Tarih yazdı.

Karaman Kent Konseyi’nin Kurumlar Arası Futbol Turnuvası'nda TCDD-PTT (Ulaşım Spor) Takımı Tarih Yazıyor.

Yayın: 07 Ekim 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 07.10.2024 11:36:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Karaman Kent Konseyi Başkanlığının düzenlediği Futbol Turnuvasında üçüncü oldular. Kamu kurum ve kuruluşları arasındaki iletişimin saygı sevgi ve dostluğa dönüşmesi birliğin ve beraberliğin gerçekleştiği kurumlar arası  futbol turnuvasında Ulaştırma TCDD ve PTT kurumumuzu en iyi şekilde, centilmence mücadele verdiler. TCDD-PTT Ulaşım Spor Olarak  Sahada olduğu kadar Toplumda da Örnek davranış sergiledik. 18 kişilik centilmen takımımıza teşekkür ediyor gönüllere girmeye devam ediyoruz.

TCDD ve PTT olarak hem  sportif hem de sosyal alanda güzel işler yaptik.Yirmi kurum arasında dörtlü beşer takımlı grup içinden grup birinciliği ve çeyrek ve yarı final de talihsiz bir penaltı atışları sonrası üçüncü oldular. Özelikle TCDD PTT maçlarında tribünleri  dolduran çok taraftarlari vardı.

Takım kaptanı Muhammet Taşer yaptığı açıklamada güzel bir turnuva geçirdik birlik beraberlik içinde iki kurum bir olduk. Takimima ve seyircilerimize teşekkür ederim dedi

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.