İlk İftar Sofrası Atatürk Mahallesi’ne Kuruldu

Yayın: 31 Mayıs 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 31.05.2017 11:39:54
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Karaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından bu yıl on bir farklı mahallede düzenlenecek olan geleneksel iftar programının ilk sofrası Atatürk Mahallesi’ne kuruldu. İftar saati öncesi Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, belediye meclis üyeleri ile birlikte masaları tek tek dolaşarak mahalle sakinlerinin Ramazan Ayı'nı kutladı.
    Başkan Çalışkan, aynı sofra etrafında buluşmanın birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini belirterek: “Ramazan Ayı’nın ilk iftar yemeği programını Atatürk Mahallesi’ndeki vatandaşlarımızla birlikte yaptık. Ramazanın ruhuna yakışır kardeşlik bu sofralarda yaşanıyor, bu sofralar bizlere unuttuğumuz bir takım değerleri yeniden hatırlatıyor. 11 farklı mahallede gerçekleştireceğimiz ve mahallelerine konuk olacağımız tüm vatandaşlarımızı iftar yemeklerimize davet ediyor, tüm hemşehrilerimize hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.
   
         İftar sofrasının ikinci durağı, 1 Haziran 2017 Perşembe günü Fatih Mahallesi’ndeki Fatih Eğitim Çalışanları İlköğretim Okulu bahçesi olacak.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.