Cevdet Uyar istifa nedenini açıkladı

POLİTİKA Yayın: 29 Temmuz 2015 - Çarşamba - Güncelleme: 29.07.2015 09:23:33
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News
Cevdet Uyar'ın İl Genel Meclis üyeiliğinden istifa ettiği haberleri üzerine Cevdet Uyar bugün açıklamada bulundu.
 
Cevdet Uyar yaptığı açıklamada  şunları söyledi;
"Şehrimize ve Ermenek bölgemize hizmet etmek için 30 Mart 2014 Mahalli idareler seçiminde İl genel Meclis üyeliğine seçilerek halkımıza hizmet ettik. 
Balıkesir’de yeni faaliyete soktuğumuz şirketimiz nedeniyle Balıkesir’e yerleşme zorunluluğumuz doğmuştur. İşlerim nedeniyle İl genel meclis üyeliğinde faydalı olamayacağımı düşündüğüm için Ermenek İl Genel Meclis üyeliğinden istifa ediyorum. 
 
AK Parti davasında olmak ve olmaya devam etmek bizim için gururdur. Partimde ki üyeliğim aynı şekilde devam ettiğini sadece işlerim nedeniyle İl genel Meclis üyeliğinden ayrıldığımı saygıdeğer kamuoyuna duyururum." 
CEVDET UYAR
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.