Boğulan Genci Hayata Döndüren Sağlık Ekibine Teşekkür Belgesi

Yayın: 07 Haziran 2018 - Perşembe - Güncelleme: 07.06.2018 10:39:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

İl Salık Müdürlüğünde düzenlenen belge verme törenine İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Arslan, Sağlık Hizmetleri Başhekimi Dr. Musa Şahin ile olaya müdahale eden sağlık görevlileri katıldı. İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Arslan, “Süz havuzunda yaşanan boğulma vakasına sağlık ekibimiz 3.5 dakika gibi kısa bir sürede ulaşmış ve ilk müdahaleyi yapmıştır. Bilinci kapalı ve kalp atışı alınamayan hastaya ilk yardım kurallarını eksiksiz ve sırasıyla uygulanmış olup, yapılan müdahaleler sonucu genç hayata döndürülmüştür. Bu nedenle çok kısa sürede olay yerine ulaşan ve gerekli müdahaleyi yapan sağlık ekibimizi kutluyorum” dedi. 
İl Sağlık Müdürü Arslan, daha sonra ambulans şoförü Rıdvan Doğan, ATT Merve Özyer ve Paramedik Serkan Uysal’a birer teşekkür belgesi verdi. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.