Belediye Başkanı Kalaycı'dan Rektör Ak’a Hayırlı Olsun Ziyareti

GÜNDEM Yayın: 12 Şubat 2021 - Cuma - Güncelleme: 12.02.2021 15:05:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile KMÜ Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Namık Ak'a hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Savaş Kalaycı, Rektör Namık Ak'a yeni görevinde başarı ve kolaylıklar diledi. 
Ziyaretinden dolayı Belediye Başkanı Savaş Kalaycı'ya teşekkür eden Rektör Namık Ak ise üniversiteyi ulusal ve uluslararası düzeyde daha iyi yerlere getirmek için birlik ve beraberlik içerisinde, azim ve kararlılıkla çalışacaklarını ifade etti.
Ziyaret, Rektör Ak ve Başkan Kalaycı'nın yerel yönetimler ve yükseköğretim camiası hakkında bir süre sohbet etmesinin ardından iyi dilek temennileri ile sona erdi.  

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.