Alparslan Türkeş Bulvarı'nda Alt Yapı Çalışmaları Başladı

Yayın: 13 Nisan 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 13.04.2016 06:56:13
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Şehrin en önemli güzergâhlarından olan Alparslan Türkeş Bulvarı Karaman Belediyesi tarafından, temelden ele alınıyor. Çalışmalar kapsamında, eskiyen alt yapı tamamen yenilenecek. İçme suyu şebekeleri başta olmak üzere, kanalizasyon ve yağmur suyu hatları daha kaliteli ve sağlam bir hale gelecek. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı ekipler caddeden geçen içme suyu ve yağmur suyu hatlarını yenileme çalışmasına başladı.

Çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: "Valilik Kavşağı'ndan başlayarak Zembilli Kavşağı ve oradan da Bisikletli Kavşağa bağlanan Alparslan Türkeş Bulvarı'nı tamamen düzenliyoruz. Altyapısı ve üst yapısı ile bu güzergâhı ve çevresini modern ve kullanışlı bir hale getireceğiz.

Bu önemli güzergâh üzerindeki yıpranan asfalt yol tamamen sökülecek, alt yapısı yeniden revize edilecek. Kaldırımları standartlara uygun bir şekilde yeniden düzenleyeceğiz. Sereceğimiz kaliteli sıcak asfaltın ardından yeni aydınlatma sistemleri yerleştireceğiz. Ekiplerimiz çalışmalara başladı. İlk olarak bu güzergâhtaki içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon gibi altyapı şebekesini gözden geçirip yenileyeceğiz. Daha sonra üst yapıya geçerek Alparslan Türkeş Bulvarı'nı daha modern ve kaliteli bir hale getireceğiz" dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.