Akçaşehir’de tarihi Festival düzenlendi.

Karaman’ın Akçaşehir Belediyesi önceki dönemlere nispeten çok büyük bir festival düzenledi.

Kültür Yayın: 09 Eylül 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 09.09.2024 11:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
Akçaşehir’de düzenlenen 16. Akçaşehir Elma, Kültür ve Sanat Festivali Cumartesi akşamının gündemine oturdu.
 
Sanatçı Yudum, Dans ekibi ve Türkü dalında Türkiye’nin en büyük sanatçılarından biri olan Orhan Hakalmaz geceye damgasını vurdu.
 
Akçaşehir’in yeni meydanın da yapılan konsere; Karaman Valisi, Garnizon Komutanı, Belediye Başkanları, Siyasi parti ve STK temsilcileri yanında binlerce vatandaş katıldı.
 
Akçaşehir Belediye Başkanı Soner Yeşildaş Festival hakkında teşekkür metni yayınlayarak şunları söyledi; 
 
Emek emek ördüğümüz; hızlıca fakat titizlik ve büyük bir heyecanla hazırlandığımız 16.Akçaşehir Elma Kültür ve Sanat Festivali'miz birçok güzellik ve unutulmaz hatıraları ardında bırakarak sona erdi.
Akçaşehir'imizin bu en özel gününde bizleri yalnız bırakmayan, teşrifleriyle onurlandıran başta Sayın Valimiz H. Engin Sarıibrahim Beyefendi olmak üzere, İl Jandarma Komutanımız Albay Osman Saygılı, İl Emniyet Müdürümüz Mehmet Turhan, Ak Parti İl Başkanı Murat Öztürk, İl Genel Meclis Başkanımız Tamer Yıldızbaş, İl Genel Meclis Üyemiz Onur Irgat, Sarıveliler Belediye Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz, Sudurağı Belediye Başkanımız Mustafa Gül, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Selahattin Pekoğlu, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram, Şoförler Odası Başkanı Cemalettin Canuylasi, Fırıncılar Odası Başkanı Alaaddin Divleli, Karaman Belediye Meclis Üyesi Paşa Evcen, Ziraat Bankası Şube Müdürü Hasan Örün, KMÜ öğretim görevlileri, Ankara Karamanlılar Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanımız Veli Bozkır, İstanbul Ayrancılılar  Dayanışma Dernek Başkanımız Mustafa Özkurt, Belediye Meclis Üyelerimiz, köy ve mahalle muhtarlarımız, Gastronomi ve Turizm Derneği Başkanı Meryem Evcen, siyasi parti ve STK temsilcileri, CHP il, ilçe ve belde örgütlerimiz, Çiftçi Malları Koruma Kurulu ve Akçaşehir Kalkınma Kooperatif Başkanlarımız, güvenlik ve kolluk kuvvetlerimiz, basın mensuplarımız, usta şeflerimiz, yurdumuzun çeşitli illerinden kasabamıza akın eden misafir esnaflarımız, sanatçılarımız Orhan Hakalmaz, Yudum, Grup Kaşıks, Ceylani Karaduman, Ahmet Kaya, festival sunucumuz Aslan Mustafa'm ve festivalimizin her aşamasında omuz omuza yürüdüğümüz kıymetli, cefakar, vefalı Akçaşehirli hemşerilerimize, festivalimize bütçe katkısı sunan cömert esnaf ve iş insanlarımıza, misafirlerimize sıkma, börek, ayran, elma hoşafı yapan, ikramda bulunan eli öpülesi annelerimize, ablalarımıza, genç kardeşlerimize, çalışkan ve fedakar belediye personelimize gönül dolusu teşekkürler. İyi ki varsınız, iyi ki geldiniz. Akçaşehir'imizi onurlandırıp ihya ettiniz. Müteşekkiriz.
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.