Ahırda başlayan yangın iki eve sıçradı

Karaman'da ahırda başlayan yangında alevler iki eve sıçradı. İtfaiye tarafından söndürülen yangında büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

GÜNDEM Yayın: 20 Kasım 2025 - Perşembe - Güncelleme: 20.11.2025 13:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Takip EtGoogle News

Yangın, merkeze bağlı Çatak köyünde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Hasan S.'ye ait ahırda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını fark eden köylüler kendi imkanlarıyla alevlere müdahale ederek söndürmeye çalışırken, durumu 112 Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbar üzerine köye itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede alevler ahırın bitişiğindeki iki evin çatısına da sıçradı. Olay yerine gelen jandarma yangın yerinde önlem alırken, itfaiye ekibi de yangına müdahale etti. İtfaiyenin yaklaşık 1 saatlik çalışması sonucu yangın tamamen kontrol altına alınarak söndürüldü. Çıkan yangında ahırda ve iki evin çatısında büyük çapta maddi hasar oluştu.


Yangının çıkış sebebi araştırılırken, tahkikat başlatıldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.